Chef Christophe Dejonghe is een telg uit een echt restaurateursgeslacht. In zijn ‘ouderlijke thuis’ Restaurant Carlton’ in Marke leerde de Chef de knepen van het vak. Opgegroeid in een rijke traditie mensen culinair te verwennen staat Christophe reeds 30 jaar achter het fornuis. De seizoensgerechten volgens het aanbod van de markt worden met veel zorg bereid en met veel enthousiasme geserveerd door echtgenote Janique De Vlaminck.
Karnemelkstampers met gepocheerd eitje en grijze garnaaltjes of met gebakken tongfileetjes, kalfskop, gebakken rogvleugel met zwarte boter en kappertjes pronken al jaren op de kaart. Iedere dag zijn er ook suggesties. Ook in de wijnkaart trekken we diezelfde stijl door. De hoofdmoot wordt door Franse wijnen gevormd, aangevuld door een goede selectie uit Spanje, Italië en de nieuwe wereld. Tevens ook een groot aanbod aan halve- en magnumflessen.
Er wordt gestreefd naar een goede prijs – kwaliteitsverhouding en een perfect evenwicht tussen de klassieke, traditionele keuken en verfijnde gastronomie.
Kortom… Gastronomie in alle éénvoud.